Over Kitty van Delft
zegt Meike van de Linde:
(dagvoorzitter / Performer / Vocal Coach)
 
"Kitty van Delft is de beste fotograaf die ik ken - en als zangeres en dagvoorzitter ken ik er velen. Zij weet als geen ander de sfeer van de gelegenheid, het moment, te pakken in haar lens. Ongelofelijk vind ik het elke keer weer, hoe raak zij datgene in beeld weet te brengen, waar het om gaat - en daar hoef je haar niet eens voor te briefen, want ze voelt dat zelf haarscherp aan. Zij is een mensenmens met een groot hart, en dat zie je in al haar foto’s terug. Dus wil je graag een bijzonder mooie en rake herinnering aan een feest, congres of diner, of wil je een familieportret- of castingfotografie die spreekt? Vraag Kitty!


 

"Gina van der Vliet (21 juni 2014):

Kitty heeft voor mij familieportretten gemaakt op een belangrijke verjaardag waar alle familieleden aanwezig waren. Het is een uiterst kostbare herinnering geworden. Vooral de close-ups (haar favoriet) waren erg mooi. Er zit een foto tussen van mij en mijn zussen die nu op de kast staat te pronken. Schitterend! Kitty was vroeg aanwezig en had al haar spullen bij zich. Ook vooraf liep de communicatie heel soepel en hadden we alles doorgesproken. Met andere woorden, ze is uiterst professioneel en goed voorbereid. Wat ik ook erg op prijs stelde was dat ze haar tijd nam. Ze was er langer dan de tijd die we ervoor hadden uitgetrokken en wilde me ook nog korting geven omdat een van haar flitsers het niet deed! gelukkig hebben we de meeste foto's buiten kunnen nemen. Mijn ervaring met Kitty was absoluut een succes!

 

Kristy Boshuisen (2 juli 2014):

Voor ons is het alweer bijna 2 jaar geleden dat mijn man en ik zijn getrouwd. Via mijn werk kwam ik bij Kitty thuis toen zij net bevallen was, ik kwam aan de praat met Kitty haar man en het ging over de mooie foto's die bij hun door het huis hingen. Toevallig hadden wij al een trouwdatum staan en waren we nog opzoek naar een fotograaf. Ik mocht de voorbeelden inkijken en meteen was ik verkocht, zulke mooie foto's wilde ik ook van mijn trouwdag. Nu 2 jaar later kijk ik met veel plezier terug naar ons mooie foto boek! We zijn der super blij mee. Voor onze ouders hebben wij ook een ouderboek besteld identiek aan ons trouwboek maar dan een kleinere variant ervan. Ook zij zijn heel blij met hun boek. Mocht je opzoek zijn naar een fotograaf, dan zit je bij Kitty zeker goed!